Vacature: Junior Art Director

Solliciteer direct!

Als Junior Art Director

Hey jij! Jij zorgt ervoor dat het design aansluit bij de branding van het merk en de beleving van onze curvy klant. Ook zorg je ervoor dat de beelden in de online kanalen consistent en up to date zijn op basis van seizoenen, acties en marktmomenten. Jij speelt een cruciale rol bij het communiceren van onze #Curvepower propositie zowel on-als offline!

Tachtig procent van je tijd ben je bezig met nieuwe (online) branding concepten van bijvoorbeeld: nieuwe (merk) concepten en merkcampagnes. Denk hierbij aan design van packaging en labeling, het voorbereiden van campagne shoots, instore POS Materiaal en advertentie campagnes (abri’s en magazines). Jij hebt een design visie die naadloos aansluit bij de behoefte van onze curvy klant, ontwikkelt inspirerende visuele stijlen en weet onze visuele uitingen naar een hoger plan te tillen.

Twintig procent van je tijd ben je bezig met productiewerkzaamheden van bijvoorbeeld: het opmaken van banners voor onze zeven webshops, het ontwikkelen van visual design van onze nieuwsbrieven, en ontwerpen van designs voor op de website, beelden voor social media en andere online uitingen.

Jij…

  • Bent in staat om originele vooruitstrevende ontwerpen te maken voor het web en nieuwsbrieven;
  • Hebt inzicht en ervaring  in lay-out, kleurgebruik en typografie in de digitale media;
  • Hebt oog voor detaill
  • Hebt kennis en ervaring met onder andere Indesign, Illustrator en Photoshop;
  • Bent in staat om design voor verschillende devices te ontwerpen (responsiveness);
  • Bent flexibel, zelfstandig en hebt een‘hands-on’ mentaliteit;
  • Bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied en volgt concurrenten;
  • Hebt kennis en ervaring in HTML, CSS en UX design, dit is een pré geen must; 
  • Beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift.

Wat biedt MS Mode?

✪ Een mooi salaris ✪ Een internationale en dynamische werksfeer met enthousiaste collega’s ✪ Mogelijkheden om je individueel te ontwikkelen ✪ Een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ✪ Een healthy lunch ✪ Gratis sporten in onze inpandige gym ✪ De mogelijkheid om te borrelen met je collega’s van MS Mode en/of Coolcat, America Today en V&D in onze eigen bar “Gezellig”.