Vacature: Buying Assistant

Solliciteer direct!

Als Buying Assistant

Hey jij! Als Buying assistant bereidt je orders voor, werkt deze uit, zorg je voor de bijbehorende monsters (samples in juiste kleur en maat) en handel je de orders af ten behoeve van de computerinput.

Je houdt de administratie bij omtrent gewijzigde inkoopprijzen en levertijden. Fiatteert in overleg met de Buyer de verkoopprijzen, noteert deze op de orders en controleert de facturen. Je bereidt in samenwerking met de Buyer en Stylist de inkoopreizen naar het Verre Oosten van de Buyer voor, door het aanvragen van sizespecs, technische tekeningen, calculaties en het voorbereiden van orders.

Je onderhoudt contacten met leveranciers omtrent inkooporders en controleert in overleg met de Buyer labdips, bulk fabric en accessoires en vermeldt dit op de orders. Ook ben je verantwoordelijk voor het signaleren van problemen met geleverde goederen en bereidt samen met de Buyer eventuele claim voor en informeert betreffende afdelingen. Je assisteert bij de doorpas en het geven van fitting commentaar en maakt productomschrijvingen voor de webshop.

Jij…

bent een proactieve, creatieve Buying Assistant met commercieel en cijfermatig inzicht. Je stelt prioriteiten, werkt accuraat, kunt goed omgaan met adhoc gebeurtenissen en hebt het zelfvertrouwen om binnen de kaders die de Junior en Senior buyer je geeft zelfstandig te werken. Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Je shopt actief, leest vakliteratuur en volgt bloggers. Je kunt je goed verplaatsen in ons brand, de bijbehorende curve community en kunt onderbouwen waarom je hier affiniteit mee hebt.

Je rapporteert aan de Senior Buyers. Daarnaast heb je:

  • 1-4 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een retailomgeving
  • Een HBO opleiding afgerond aan de AMFI, TMO of Saxion Hogeschool
  • Ervaring in het onderhouden van contacten met leveranciers
  • Ruime kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van SAP is een pré

Wat biedt MS Mode?

Een aangename dynamische werksfeer, enthousiaste collega’s en mogelijkheden voor individuele ontwikkeling. Wij bieden een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je een goede lunch, kun je gratis sporten in onze inpandige gym en kun je met je collega’s van MS Mode en/of andere labels, Coolcat, America Today en FRENDZ borrelen in onze bar “BarGezellig”.