Vacature: Stage Grafisch Design

Solliciteer direct!

Als Grafisch Design Stagiaire

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en wil jij samen met ons MS Mode naar een next level brengen? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag. Jij bent creatieve student Grafisch Design, hebt oog voor detail, kunt conceptueel denken en je goed verplaatsen in onze doelgroep; women with curves! Want style has no size!

In deze internationale stage ben je de assistent van de Grafisch Designer. Concreet betekent dit dat je voornamelijk ondersteuning biedt bij het opmaken, vormgeven en controleren van online beeldcommunicatie. Je werkt vanuit het vastgestelde brandconcept van MS Mode, maar je bent ook niet bang om vernieuwende voorstellen te doen.

Kom je bij ons?

Jij…

Dit ben jij: creatief, oog voor detail, flexibel, resultaatgerichtheid en accuraat, bruisend vol nieuwe ideeën.
Samen met je collega’s ga jij voor het resultaat! Jij bent een Grafische student kunt zelfstandig werken en hebt bovendien;

  • Een vakgerichte MBO of HBO richting Grafisch Design;
  • Photoshop, Illustrator en Indesign hebben geen geheimen je;
  • Enthousiaste, leergierige, hands on mentaliteit;
  • Oog voor detail;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal en Engelse taal beheerst in woord en geschrift (beheersing van de Duitse, Franse en Spaanse taal is een pre).;
  • 32 tot 38 uur per week tijd om bij ons aan de slag te gaan.

Wat biedt MS Mode?

Een aangename dynamische werksfeer, enthousiaste collega’s en mogelijkheden voor individuele ontwikkeling. Wij bieden een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je een goede lunch, kun je gratis sporten in onze inpandige gym en kun je met je collega’s van MS Mode en/of andere labels, Coolcat, America Today en FRENDZ borrelen in onze bar “BarGezellig”.