Vacature: Senior Online Marketeer

Solliciteer direct!

Als senior online marketeer

Binnen MS Mode zetten we zwaar in op online als de groei motor voor de komende jaren. We willen online groeien in sales (e-com) en engagement. Zorgen dat zowel onze bestaande klanten vaak bij ons terugkomen, maar zeker ook het aantrekken van nieuwe klanten. Dit alles in de landen waar we op dit moment actief zijn, maar we hebben ook de ambitie om verder te groeien in Europa.

Jij bent een ervaren Online Marketeer en meewerkend voorman/vrouw van het online marketing team binnen onze Marketing- en E-commerce afdeling. Je werkt nauw samen met branding, loyalty en natuurlijk het e-commerce team bij het bepalen van doelstellingen en de ontwikkeling en executie van online campagnes en events. Er is continue aandacht voor het optimaliseren van de customer journeys door een effectieve mix van kanalen. Jij, als senior marketeer, speelt hierin een centrale rol. Door enerzijds een fact based strategie en plan neer te leggen en anderzijds door te zorgen voor het ontwikkelen en executie van krachtige en effectieve campagnes. Ook word je, vanuit jouw specialisme, actief betrokken bij de opbouw en lancering van nieuwe labels en expansie naar nieuwe landen.

Jij…

Jij bent een expert in het opzetten van google- en social campagnes, maar kijkt ook altijd verder naar mogelijkheden op andere (en nieuwe) kanalen om de doelstellingen te behalen. Daarbij weet je ook goed kansen te signalieren en te verwoorden. Jij bent commercieel, analytisch, resultaatgericht, energiek, creatief, ondernemend, hands-on, flexibel en bruist van de ideeën om MS Mode online naar de top te brengen. Je voelt je thuis in een informele en ondernemende omgeving. Jij:

  • Hebt een afgeronde HBO of WO opleiding bij voorkeur met specialiteit marketing.
  • Hebt 3 tot 5 jaar werkervaring binnen online marketing.
  • Hebt een sterke klantfocus, denkt in kansen en komt met effectieve maar ook originele ideeën.
  • Hebt de “Test/analyse/optimise” mentaliteit in je genen en weet anderen daarin mee te nemen.
  • Bent data en resultaat gedreven én analytisch. Met aantoonbare ervaring in het werken met Google analytics.
  • Hebt ervaring en affiniteit met marketing automation.
  • Bent zelfstandig en pro-actief en waar nodig bereid om een stap extra te zetten.

Wat biedt MS Mode

Een aangename dynamische werksfeer, enthousiaste collega’s en mogelijkheden voor individuele ontwikkeling. Wij bieden een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je een goede lunch, kun je gratis sporten in onze inpandige gym en kun je met je collega’s van MS Mode en/of andere labels Coolcat, America Today en FRENDZ borrelen in onze bar “BarGezellig”.