Stagiair DTP / productfotografie

Solliciteer direct!

Graphic Design Stagiaire

Voor ons e-commerce team zijn we op zoek naar DTP / fotografie stagiair. We zoeken een enthousiaste stagiair die gevoel heeft voor fotografie! Je krijgt een verantwoordelijke taak, want je organiseert de gehele productfotografie van MS Mode. Je bent bezig met het maken van planningen (fotografie, samples ed) en je zorgt ervoor dat de foto’s (via StyleShoots) gemaakt worden. Daarnaast bewerk je alle foto’s, zodat ze geschikt zijn om op de webshop geplaatst te worden. Je bewaakt de kwaliteit en komt met nieuwe ideeën. Verder hebben we regelmatig nieuwe banners en beelden nodig voor op de webshop. Deze moeten op maat worden gemaakt en ook daar vragen we regelmatig om je hulp.

Lijkt het jou leuk om praktijk ervaring op te doen binnen de mode branche? Kom dan stage lopen bij MS Mode en laat je motivatie met CV achter op onze sollicitatiepagina.

Jij…

-Een vakgerichte MBO opleiding, richting DTP, grafisch design of fotografie;
-Ervaring met Photoshop
-Enthousiast & leergierig
-Hands on mentaliteit, gestructureerd en oog voor detail
-Passie voor fotografie, fashion en lifestyle;

Taken & verantwoordelijkheden:

  • Productfotografie (middels Styleshoots systeem)
  • Bewerken van alle beelden in Photoshop (retoucheren en vrijstaand maken)
  • Styling van de producten
  • Planning fotostudio
  • Overzicht houden in de te fotograferen artikelen
  • Maken van beelden voor op de webshop

Wie zijn wij?

MS Mode is een dynamische en internationaal georiënteerde organisatie, die zich kenmerkt door laag geprijsde actuele mode voor de vrouw. De collectie is verkrijgbaar in de maten 40 t/m 54 en wordt wekelijks vernieuwd. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij centraal. MS Mode heeft ruim 180 winkels verspreid over de Benelux, Frankrijk en Spanje en een webshop in Benelux, Spanje, Frankrijk en Duitsland.